dilluns, 31 de gener del 2011

Leonid Afremov (Andrea Gussago)

L’artista d’aquesta obra d’art és diu Leonid Afremov, he triat aquesta obra perquè em dona la sensació de que ens vol expressar llibertat, sentiments amb tants colors, i sense línies marcades, amb horitzó un camí a seguir.
Tanta fluïdesa en el quadre, fa que sembli el reflex d’un llac, com si tota la ciutat fos d’aigua. M’agrada aquesta obra, perquè es senzill i surt fora de lo normal, un lloc on hi han colors per tot arreu.
Els colors, fa que el quadre sigui com més alegre, amb més vida. Dona la sensació de que es un dia de pluja, tots els carrers mullats, sense gent al carrer, i el començament de la sortida del sol, després d’una gran tempesta.
Hi han poques línies marcades, és poden veure els arbres, i les faroles i una mica al davant del quadre, les fulles dels arbres, però més al fons el paisatge deixa de veuràs tan clar, i es comença a difuminar molt més. He trobat molt interessant aquest quadre, per lo molt que crida l’atenció a simple vista, per lo bonic que arriba a ser, i per la vida i llibertat que a porta l’obra.

1 comentari: